HTML

Póker termek

2013.06.19. 16:30 nyerojatekos

Póker termek

Az alábbiakban néhány ismert pókerteremről olvashatsz, kiemelve előnyeiket és néhány hiányosságot, amely alapján könnyebb lehet választani, ha meg akarod kezdeni póker karriered.

PokerStars

A PokerStars a világ legnagyobb póker terme, hárommilliónál több regisztrált felhasználóval. A szoftver grafikája kitűnő, a program futtatása gyors, a kezelőfelület áttekinthető, könnyen használható, a Mac felhasználók számára is van letölthető változat.

A PokerStars minden póker változatban kínál asztalokat a játékpénzes játékról a high-stakes pókerig és verseny kínálata is a legnagyobb pókerteremhez méltó.

FullTilt Poker

A népszerű PartyPoker Játékosainak számát és póker játék választékát tekintve is második a sorban a FullTilt Poker. PC-re és Mac-re egyaránt letölthető szoftvere a PokerStars-hoz szokott felhasználók számára először kicsit idegennek tűnik, azonban elég kényelmesen kezelhető, megbízható és szép grafikával rendelkezik.

A TullTilt versenytársához hasonlóan széle verseny kínálattal rendelkezik és a legnagyobb élő póker versenyek-re is nyerhetsz náluk beülőket.

Titan Poker

Az iPoker network tagjaként a Titan Poker a legnagyobb póker termek egyike szakmai honlapok nemrég a legjobb póker teremnek választották. Járékválasztéka hatalmas, a szoftver tiszta és egyszerű, promóciói pedig felveszik a versenyt bármely másik póker teremmel.

PartyPoker

Bár a PartyPoker lényegesen kevesebbet költ reklámra, mint két nagy riválisa, játékosainak száma folyamatosan növekszik, hiszen promócióival és versenykínálatával minden elvárásnak megfelel. A szoftver ugyan kevésbé látványos, de megbízható és könnyen kezelhető. Mac felhasználók számára online flash változatban érhető el.

Everest Poker

Az Everest Poker egyik hálózatnak sem tagja. Egyedi grafikájú szoftvere megbízhatóan fut. Egyszerű és könnyen kezelhető bár kissé régimódinak tűnik a nagy pókertermek szoftvereihez képest. Kizárólag Windows-on játszható.

Tanulj meg nyerni a legjobb pókerstratégiákkal, és szerezd meg ingyenes pókertőkédet a PokerStrategy.comtól - nem kell befizetned!

Szólj hozzá!

Címkék: póker online poker PokerStars Party Poker játékpénzes játék poker promóciók PartyPoker TullTilt Poker póker termek versenykínálat pókertermek szoftverei

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerojatekos.blog.hu/api/trackback/id/tr725369267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása