HTML

Online Poker

www.bet-at-home.com

Nyerojatekos

Friss topikok

Archívum

Online Poker

2013.06.19. 17:31 nyerojatekos

Köszöntelek honlapunkon!

Bár a póker sokak szerint szerencsejáték, egyre többen ismerik el, hogy a szerencsén kívül sok egyéb tényezőre is szükség van ahhoz, hogy valaki nyerő póker játékos legyen.

Egyébként gondolj csak bele, ha tényleg a szerencsén múlna, mint mondjuk a rulett vagy a scratch cards játékok esetében, akkor nem mindig ugyanazok nyernének a nagy versenyeken.

Ha szeretnél megismerkedni a pókerrel, a legjobb helyen jársz. Oldalainkon megtalálod a póker szabályok érthető leírását, megismerheted a póker kezek sorrendjét és a legfrissebb póker hírekről is értesülhetsz.

Természetesen ahhoz, hogy valakiből jó póker játékos legyen, nem elég az elméleti tudás. Rengeteg gyakorlás és tapasztalat szerzés szükséges, hiszen ennek során alakul ki az a rutin, ami a kiváló póker játékost megkülönbözteti a jó póker játékostól.

A gyakorláshoz nem kell mást tenni, mint regisztrálni valamelyik online póker terembe és a játékpénzes játékot választani, vagy felkeresni egy ingyen póker oldalt, ahol letöltés nélküli ingyenesen játszható flash póker programok várnak.

A póker története

A póker játék eredete nem tisztázott. Vannak, akik eredetét i.e 900 körül Kínába teszik, de az ősi egyiptomi vagy indiai kártyajátékokban is lehet hasonlóságot találni.

Népszerű teória az is, hogy a 17 sz. i perzsiából, a ma is játszott as nas nevű kártyajátékból alakult ki, mások szerint a német pochen-ből, s neve is innen származik utalva a koppantásra, mellyel a játékos passzolási szándékát jelzi. A legvalószínűbb, hogy több játék keveredéséből származik és a mai napig keletkeznek újabb és újabb póker változatok.

Amerikában a póker az aranyláz idején kezdte meg hódító útját, ahol a Missisipi hosszú hajóútjain hamar az emberek kedvenc időtöltése lett, terjedését később megnehezítette, hogy szerencsejátékká minősítették így csak Las Vegas kaszinóinak megnyitása után folytathatta hódító útját.

A póker népszerűségének növekedéséhez jelentősen hozzájárult a WSOP, valamint a televíziós közvetítések, főleg az asztali kamerák megjelenése után, amikor a nézők már a játékosok zárt lapjaiba is bepillantást nyerhettek.

Ekkortól idult meg a texas holdem póker elterjedése, ugyanis a tévénézőknek a hagyományos, cserélős póker helyett egy pörgős, izgalmas játék kellett, ami ráadásul sokkal kiszámíthatóbb időtartamú volt így a reklámok ütemezése is könnyebb volt.

Az online póker a 80-es években indult útjára, először csak az IRC felhasználók körében, majd 1988 január elsején lejátszották az első valódi pénzes online póker sessiot és a hitelkártyás befizetési lehetőség megvalósítása után már semmi sem gátolta meg abban, hogy napjainkra a világ legnépszerűbb online játéka legyen.

Manapság a póker mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a scratchcard játékok is. Ezeknél a játékoknál csupán szerencse kérdése, hogy nyersz, vagy sem. Nincs bonyolult stratégia, nincsenek komplikált szabályok mégis kiváló szórakozási lehetőség és viszonylag magasak a nyerési esélyek.

Szólj hozzá!

Címkék: póker online játék online poker online póker ingyen póker póker játék ingyen póker szabályok póker játék nyerő játékosok nyerő játékos ingyenesen játszható póker nyerő póker játékos internet poker

A bejegyzés trackback címe:

https://nyerojatekos.blog.hu/api/trackback/id/tr835369395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása